Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Εντυπωσιακό trailer για το Steel Division II

*
H Eugen Systems δημοσίευσε ένα νέο trailer όπου παρουσιάζονται πλάνα από το gameplay αλλά και τα χαρακτηριστικά του Steel Division II. Το παιχνίδι δεν είναι άλλο από το πολυαναμενόμενο sequel του βραβευμένου παιχνιδιού στρατηγικής Steel Division: Normandy 44. Τα γεγονότα του διαδραματίζονται στο ανατολικό μέτωπο, το 1944, κατά τη διάρκεια του Δεύτερου Παγκοσμίου Πολέμου. Οι παίκτες αναλαμβανουν τον έλεγχο πολυπληθών στρατών κατά τη διάρκεια της επιχείρησης Bagration, που έχει να κάνει με τη σοβιετική αντεπίθεση εναντίον των δυνάμεων του Άξονα στη Byelorussia. Θα υπάρχουν περισσότερες από 600 στρατιωτικές μονάδες και 18 μεραρχίες, 25 διαφορετικοί χάρτες και ανανεωμένο σύστημα μάχης, για περισσότερο ρεαλιστικές καταστάσεις. Τέλος τα offline και online game modes περιλαμβάνουν co-op και αναμετρήσεις 10v10. Περισσότερα στο trailer που ακολουθεί.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*